【★】Gargamel KO【★】
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
【★】Gargamel KO【★】

IP 95.130.172.27 - Hosgeldiniz !

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;)

2 posters
YazarMesaj
Pasif

ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;) Empty
MesajKonu: ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;)   ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;) EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 1:51 am

Bu Arkadas Bizden Roc almak istedi bende item isteyince 2 eveledi geveledi sora baktık bi anda Ekürüsü DreamShoweR ı Maradonda görünce Bise Posta Koymaya Kalktı Yk ezqsinz yk Cz de DD25 siz bisi yapamssınz yk Und. Alıosunz Tm Dedk Kardes qel undsuz dd25 siz atalım yk mk cektiler sora bi gazla Gelde seni ezim dediler DreamShoweR ile ws ye basladık Arkadas Eziq Meziq Ama Saolsun Cz de Kactıkları Gibi Kacmadı Sora ws Sonucu 4-0 ve hala gelmeye devam edio yenilen pehlivan hesabı Sora bi ws sonu Canım 2k Bunn Cok Saqlam Warior Arkı bana Daldı Ve 2k candn Kesti Keser Kesmez Lafı SS aldm Foruma bak Very Happy:D Bu kadar adamlar isthe Tm dedk al kim kimin Ne Oldunu Bilir. Sora Bu Arkadas Cz de Beni gördünde Yaptını Yaptı Onun Bana Yaptıgı gibi sadece 2 damage salladm Yanlız Aramızdaki Fark O Hala Np gidicek Die Götü Tutustu Arenada Bile Kacıyor..Smile

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İLYASISS ADMİN VEYA ADMİN2 GELDİNDE SADECE SENİNLE WS İSTİYCEM DD25 SİZ SEN BENİ KES İTEMLERİMİ SANA VERİP OYUNU BIRAKICAM HADİ BAKALIM Wink
carb10

carb10

MesajKonu: Geri: ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;)   ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;) EmptyCuma Eyl. 03, 2010 8:22 am

HLL olsun sana Wink
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000059375596
carb10

carb10

MesajKonu: Geri: ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;)   ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;) EmptyCuma Eyl. 03, 2010 8:22 am

bi arada benımLe ws aT ib in tamamlıyı m:)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000059375596
Pasif

MesajKonu: Geri: ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;)   ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;) EmptyCuma Eyl. 03, 2010 3:35 pm

Beklerim Yap Pm at.

ILYASISS SW EN SAGLAM WARİORU ;)
1 sayfadaki 1 sayfası